Ίσως το πιο έξυπνο καλάθι όλων των εποχών!!! (VIDEO)

Ίσως το πιο έξυπνο καλάθι όλων των εποχών!!! (VIDEO)

80
0
Share
Υπάρχουν πολλοί φίλοι του basket στην χώρα μας. Άλλοι παρακολουθούν το εγχώριο πρωτάθλημα, άλλοι την Euroleague, άλλοι το NBA ελάχιστοι όμως παρακολουθούν το πρωτάθλημα των Φιλιππίνων!! Κακώς! Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα έχει φτιαχτεί στα πρότυπα του NBA δηλαδή με πρωταρχικό στόχο το θέαμα. Έτσι κατά καιρούς έχουμε δει απίστευτες φάσεις και στιγμιότυπα που δύσκολα συναντάμε αλλού.
Στο video που θα δείτε παρακάτω, o guard των Barakο Bulls, Willie Miller, πετυχαίνει «ίσως το πιο έξυπνο καλάθι όλων των εποχών», και σίγουρα ένα από τα πιο έξυπνα!!

Απολαύστε τον:

Share
Προηγούμενο άρθροΔύο επιλογές από το κουπόνι της Κυριακής
Επόμενο άρθροΤρομακτική έδρα το Dragão
Λάτρης των σπορ από μικρή ηλικία, ασχολήθηκε ενεργά με το μπάσκετ και τον στίβο. Για περισσότερα από 10 χρόνια ανεβοκατέβαινε τις μικρές κατηγορίες της ΕΣΚΑ με την θρυλική ομάδα του ΑΜΕΣ που δεν υπάρχει πια.. Έπειτα αφιερώθηκε στο ποδόσφαιρο, αποκλειστικά σε ρόλο θεατή. Σπούδασε Φυσική και Μαθηματικά και συνδύασε την αγάπη του για τους αριθμούς και την μπάλα στον χώρο του στοιχήματος. Λάτρης της στατιστικής και του value betting, προτείνει bets αποκλειστικά με την συνοδεία μπάνκας. Μετρά 12 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των προγνωστικών και από το 2011 μέχρι σήμερα διαβάζετε τις αναλύσεις του στο www.rebetition.gr

Γράψτε ένα σχόλιο