Τι αλλάζει στην Paysafe

Τι αλλάζει στην Paysafe

117
0
Share
Τι αλλάζει στην paysafe

Όλοι γνωρίζουμε τις προπληρωμένες κάρτες paysafe. Πρόκειται για το δημοφιλέστερο τρόπο κατάθεσης χρημάτων στην ελληνική στοιχηματική αγορά εδώ και πολλά χρόνια. Από χθες άλλαξε ο τρόπος λειτουργίας αυτών των καρτών και το Rebetition.gr σας ενημερώνει για τις διαφοροποιήσεις που προκύπτουν.

Η βασική λειτουργία των καρτών δεν αλλάζει. Μπορείτε να συνεχίσετε να τις αγοράζετε απ’όλα τα σημεία πώλησης που τις βρίσκατε. Η μόνη διαφορά είναι ότι θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν προσωπικό λογαριασμό στο site της paysafe. Η δημιουργία του λογαριασμού είναι απολύτως δωρεάν και ο λόγος που είναι υποχρεωτική είναι η καταχώρηση των προσωπικών σας στοιχείων.

Οι κωδικοί PIN που αποκτώνται, θα προστίθενται στον προσωπικό λογαριασμό online My paysafecard, αντί για τον εκάστοτε πάροχο, και μέσω αυτού θα διεκπεραιώνονται μελλοντικά οι πληρωμές.

Ουσιαστικά, θα αγοράζετε την κάρτα και στην συνέχεια θα πρέπει να μπαίνετε στον mypaysafecard λογαριασμό σας για να βάλετε τον 16-ψήφιο κωδικό. Μπορείτε να μπείτε στον λογαριασμό σας είτε χρησιμοποιώντας το mobile app της paysafe είτε πηγαίνοντας απευθείας στο site. Στην συνέχεια θα πρέπει να μπείτε στην στοιχηματική σας εταιρία και εκεί να δηλώσετε ποιος είναι ο mypaysafecard λογαριασμός σας. Έτσι οι δύο λογαριασμοί θα συνδεθούν και εσείς θα μπορείτε πλέον να καταθέσετε όσα χρήματα θέλετε από τον λογαριασμό της paysafe στον λογαριασμό της στοιχηματικής εταιρίας.

Tι είναι το mypaysafecard:
Το mypaysafecard είναι ο προσωπικός σας online λογαριασμός πληρωμών, με τον οποίο έχετε πάντα τον έλεγχο των paysafecard PINs σας. Για την πληρωμή, δεν απαιτείται πλέον εισαγωγή του 16ψήφιου κωδικού PIN. Αντιθέτως, πληρώνετε απλά και με ασφάλεια με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Επιπλέον, επωφελείστε από το my PLUS, το πρόγραμμα επιβράβευσης του mypaysafecard

Το mypaysafe σε 3 βήματα
1ο βήμα: ΕΓΓΡΑΦΗ
Εγγραφή δωρεάν στο mypaysafecard

2ο βήμα: ΑΝΕΒΑΣΜΑ
Ανεβάστε τα paysafecard PINs στον λογαριασμό σας στο mypaysafecard.

3ο βήμα: ΠΛΗΡΩΜΗ
Πληρώστε on line απλά και με ασφάλεια, πληκτρολογώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.

Προσέξτε:
Ολοι οι κωδικοί PIN που αγοράστηκαν πριν από τις 16/03/2017 μπορούν επίσης να προστεθούν αποκλειστικά σε ένα λογαριασμό online πληρωμών mypaysafecard. Εν συνεχεία, η πληρωμή γίνεται απλά με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.

Share
Προηγούμενο άρθροΤο ευκολότερο απ’όσα απομένουν
Επόμενο άρθροΗ Σαχάρα είναι καυτή…
Η συντακτική ομάδα του rebetition.gr σας φέρνει ειδήσεις από τον χώρο του στοιχήματος, νέα της αγοράς, αλλαγές στις αποδόσεις, χρήσιμα έγγραφα, εργαλεία στοιχήματος αλλά και ενδιαφέροντα video ποδοσφαίρου και αιθέριων υπάρξεων

Γράψτε ένα σχόλιο