Νέα Season με αλλαγές

Νέα Season με αλλαγές

14
0
Share
Editorial - Rebetition.gr

Καλημέρα φίλοι μου!

Η season 2016-2017 τελείωσε με μεγάλα κέρδη για το site μας και έτσι το ραντεβού μας ανανεώνεται για τα μέσα Οκτωβρίου για μια νέα στοιχηματική χρονιά.

Όταν ξεκίνησε το rebetition.gr, πίσω στο 2011, είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου και τους αναγνώστες του site ότι θα συνεχίζω τις προγνώσεις για όσο χρονικό διάστημα έχουμε κερδοφόρα μπάνκα. Τα χρόνια πέρασαν και στο τέλος κάθε season το ταμείο μας είχε κέρδη! Την πρώτη χρονιά πετύχαμε +67%, τη δεύτερη +195%, την τρίτη +34%, την τέταρτη +64%, την πέμπτη +80% ενώ πέρσι φτάσαμε το +125%!!

Έτσι λοιπόν, θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και για το 2017-2018 με αποκλειστικό στόχο το κέρδος.

Μέχρι την έναρξη της επόμενης στοιχηματικής season θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο site με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση του επισκέπτη μας. Μία από αυτές τις αλλαγές είναι και η έναρξη της παρούσας στήλης με τίτλο «Editorial».

Μέσα από αυτήν τη στήλη θα επικοινωνούμε τακτικά για όλα τα θέματα που μας αφορούν, πλην των προγνωστικών που θα τα βρίσκετε στην στήλη «Προγνωστικά». Θα σχολιάζουμε κυρίως τα όσα έχουν ήδη γίνει αγωνιστικά και μη.

Ραντεβού λοιπόν στα μέσα Οκτωβρίου για άλλη μια κερδοφόρα χρονιά.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

 

Share
Προηγούμενο άρθροSeason finale με τελικό Champions League
Επόμενο άρθροΤο απίστευτο goal του Charlie Daniels κόντρα στην City! (VIDEO)
Λάτρης των σπορ από μικρή ηλικία, ασχολήθηκε ενεργά με το μπάσκετ και τον στίβο. Για περισσότερα από 10 χρόνια ανεβοκατέβαινε τις μικρές κατηγορίες της ΕΣΚΑ με την θρυλική ομάδα του ΑΜΕΣ που δεν υπάρχει πια.. Έπειτα αφιερώθηκε στο ποδόσφαιρο, αποκλειστικά σε ρόλο θεατή. Σπούδασε Φυσική και Μαθηματικά και συνδύασε την αγάπη του για τους αριθμούς και την μπάλα στον χώρο του στοιχήματος. Λάτρης της στατιστικής και του value betting, προτείνει bets αποκλειστικά με την συνοδεία μπάνκας. Μετρά 12 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των προγνωστικών και από το 2011 μέχρι σήμερα διαβάζετε τις αναλύσεις του στο www.rebetition.gr

Γράψτε ένα σχόλιο